Έχει κι ένα επίτευγμα η σημερινή δημοσιογραφία.Δίνοντας λόγο σε αμόρφωτους παρουσιάζει την κοινωνική αμάθεια.
Όσκαρ Ουάιλντ

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Fashion Week Athens and Fashion..Freak Guests

Μία από τις δημιουργίες!

Χθες αργά το απογευματάκι κατηφόρισα προς τα γνωστά σε όλους σας  λημέρια της πιο μοδάτης  περιοχής της Αθήνας, το Γκάζι. Είναι μοδάτη και με τη βούλα πλέον. Ολόκληρο Fashion show διοργανώθηκε στην Τεχνόπολις υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, και του Υπουργείου Ανάπτυξης, με τη συνεργασία του ΕΛΚΕΔΕ (Κέντρο Τεχνολογικού Σχεδιασμού)… Παραβρέθηκα λοιπόν στην επίδειξη των καλοτεχνιτών όπου είχε πραγματικά πολύ κόσμο: φαινομενικά και σχετικό και άσχετο με τη μόδα. Στηθήκαμε στην ουρά μας ,την τιμημένη εθνική μας ιεροτελεστία, με το φόντο των κρουστών να τσακίζουν σε repeat την εξαντλημένη μας υπομονή..Η ώρα περνούσε και σε κάποια στιγμή φτάνουμε μπροστά στα κάγκελα που άνοιγε την αλυσίδα ένας μικροκαμωμένος πορτιέρης. Μετά από σπρώξιμο και υπομονή τα είχαμε καταφέρει! Κρατούσαμε με υπερηφάνεια την πολύτιμη πρόσκληση του Show στα χέρια μας και χαιρόμασταν.Aλλά όσο οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός … Παρουσιαστής του Show γελά! Ο κοντορεβιθούλης πορτιέρης μας ανακοινώνει με περίσσια τσαχπινιά πως οι θέσεις γεμίσανε και πως θα μείνουμε έξω. Κούνια που σε κούναγε!!! Ο κόσμος πίσω μου φυσικά δε μάσησε!
–Είμαστε γονείς!!! Μέσα είναι τα παιδία μας!
-This is bullshit!!! This not a fashion show!..Φώναζε μια αμερικάνα εξαγριωμένη από πίσω μου!
-Έχουμε προσκλήσεις! Γιατί αφήσατε να περάσουνε χωρίς να ελέγξετε τις προσκλήσεις;;;
-Θα καλέσουμε την αστυνομία!
-Μέσα δεν μπαίνετε, το Show άρχισε! Είπε με τσαμπουκά ο Παρουσιαστής!     
Ειπώθηκαν άλλα πολλά που καλύτερα να μην τα μεταφέρω.Mε εννοείτε πάντως, πικρόχολα σχόλια για την καταπληκτική οργάνωση.. Χαμός! Το πλήθος έσπρωχνε με μανία και ο μικροκαμωμένος πορτιέρης φώναζε: Βοήθεια!!! Αλλά μάταια! Η γενιά του πολυτεχνείου δε μάσησε. Ήμουνα μπροστά στα κάγκελα, τέτοιο σπρώξιμο ούτε σε συναυλία του Terra Vibe.. Ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και τα κάγκελα πέσανε. Οι γονείς κλωτσάγανε με μανία τα ριγμένα κάγκελα και ορμήσανε στις πόρτες..
Το Show είχε αρχίσει! Και o παρουσιαστής μαζί με το καλωσόρισμα λέει: Έχει πολύ κόσμο, τόσο που σπάνε τα κάγκελα! Αλλά πρόκειται για επίδειξη Πανεπιστημίου!!!!Αυτά συμβαίνουν στα Πανεπιστήμια !! Δεν θέλετε επίσης να σας μεταφέρω τα σχόλια του κόσμου για τη δήλωση του Θεού-Παρουσιαστή..Τελικά η φίλη μου που πήρε μέρος στην επίδειξη είχε εν μέρη δίκιο..ήταν όντως freak show!!!Μετά από αυτό το σκηνικό τα πέραν φαντασίας έργα τέχνης των καλοτεχνίτων μοιάζανε απολύτως γήινα! Η επίδειξη άξιζε τον κόπο! Για πολλά χειροκροτήματα!!!
                                                                                         
Λαζαρίδη Μαρία

2 σχόλια:

  1. Που είναι η Καγιά,που είναι ο Κοτέντος,που είναι ο Κολούμπο κι ο Κωστέτσος...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεε συ Χρήστο έχω την εντύπωση οτι ο Κολούμπο είναι σκύλος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ για τα σχόλια σας!